Carl Meijer
Advertentie
Volg Carl Meijer op Twitter
USA
Deutschland
UK
Nederland
Europe
België

Investeringen

Carl Meijer is als investeerder altijd op zoek naar innovatieve ondernemingen en start-ups om in te investeren. Met vele jaren ervaring als ondernemer beschikt Carl over een schat aan kennis en een groot nationaal en internationaal netwerk.

Als informal investor biedt Carl ten opzichte van andere kapitaalverstrekkers vele extra voordelen, zoals toegang tot een groot nationaal en internationaal netwerk en ondersteuning met zijn jarenlange ervaring als ondernemer.

Carl focust voornamelijk op start-ups met een hoog groeipotentieel waarbij e-commerce een grote rol binnen de onderneming speelt. Uitsluitend schriftelijke investeringsvoorstellen worden in behandeling genomen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met de toegezonden informatie en ontvangt u altijd een reactie.

Vanwege het grote aantal investeringsvoorstellen is het helaas niet mogelijk om elke beslissing tot afwijzing van een voorstel te motiveren. Voor meer informatie over investeringen kunt u ook terecht op de website van de Carls Group.

Contactgegevens

U kunt uw investeringsvoorstel via één van de onderstaande mogelijkheden toezenden.

E-mail:

Carls Group
Postbus 23
2300 AA Leiden
Nederland
Ondernemersvraag?   Stuur je vraag in voor de vraag van de week!    Klik hier voor meer informatie!
Home   -   Biografie   -   Zoeken   -   Sitemap   -   Contact   -   Seite auf Deutsch   -   Page in English