Carl Meijer
Advertentie
Volg Carl Meijer op Twitter
USA
Deutschland
UK
Nederland
Europe
België

Onderwerpen lezingen

Op deze pagina vindt u een overzicht met de meest populaire onderwerpen waarover Carl Meijer spreekt. Het is mogelijk dat Carl meerdere onderwerpen in één lezing verwerkt. Wilt u een lezing van Carl over een specifiek onderwerp dat niet op deze pagina vermeld staat, neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

• Succesverhaal van ondernemer Carl Meijer

• Sociale media
• Masterclass ondernemen
• Ondernemen & onderwijs
• E-marketing
• E-commerce
• Distributie

Onderwerpen lezingen

Succesverhaal van ondernemer Carl Meijer
Het inspirerende succesverhaal van Carl Meijer die al op zestienjarige leeftijd zijn eerste bedrijf bij de Kamer van Koophandel inschreef en inmiddels meerdere bedrijven bezit.


Sociale media
Sociale media zijn de afgelopen jaren explosief gegroeid. In deze lezing belicht Carl Meijer de opkomst van sociale media van een unieke kant en vertelt hij hoe u sociale media optimaal voor uw bedrijf kunt inzetten.


Masterclass ondernemen
(Jong) ondernemen is de laatste tijd erg populair. Maar waar begint u nu eigenlijk? In deze masterclass behandelt Carl Meijer alle beginselen van het ondernemerschap.


Ondernemen & onderwijs
Ondernemen is in het onderwijs een actueel onderwerp. Carl Meijer gaat in op de kloof tussen het onderwijs en het bedrijfsleven en vertelt hoe deze gedicht kan worden.


E-marketing
Steeds meer bedrijven adverteren online of maken gebruik van sociale media en virals. Carl Meijer vertelt in deze lezing over de mogelijkheden van e-marketing.


E-commerce
Het aantal bestedingen op het internet is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Carl Meijer vertelt over de mogelijkheden van e-commerce en hoe u e-commerce succesvol voor uw bedrijf kunt inzetten.


Distributie
In deze lezing vertelt Carl Meijer aan de hand van het distributiesysteem van zijn eigen onderneming hoe u automatisering kunt inzetten om uw supply chain te verbeteren.
Ondernemersvraag?   Stuur je vraag in voor de vraag van de week!    Klik hier voor meer informatie!
Home   -   Biografie   -   Zoeken   -   Sitemap   -   Contact   -   Seite auf Deutsch   -   Page in English